Міліція затримала зловмисника за допомогою камер відеоспостереження

Міліція затримала зловмисника за допомогою камер відеоспостереження

31.01.13 07:59 0 1589
Працівники Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 26-річного раніше судимого місцевого жителя за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Вихідного вечора до міського відділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на одній з вулиць районного центру виявлено тіло чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Попередньо правоохоронці встановили, що між потерпілим – 51-річним місцевим жителем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та іншим жителем міста виникла сварка на ґрунті особистих неприязних відносин. Молодший чоловік наніс старшому удар у голову, від якого той упав на землю і вже більше не підвівся.

Медики, яких викликали на місце пригоди перехожі, намагалися врятувати чоловіку життя. Але отриманні тяжкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку та перелому кісток черепу виявилися для нього фатальними.

Протягом доби правоохоронці вийшли на слід підозрюваного та встановили його особу. Під час проведення оперативно-розшукових заходів у нагоді працівникам міліції стали дані з камер відеоспостереження, що розміщенні на території районного центру.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд виніс вирок членам ...
Наступна новина: На Львівщині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ