Міліція затримала чоловіка через муляж міни

Міліція затримала чоловіка через муляж міни

31.01.13 08:53 0 1121
Дізнавшись про те, що померлий батько заповів квартиру на користь мачухи мешканець Дніпропетровська, вважаючи це рішення несправедливим, вирішив помститися їй у незвичний спосіб. Наразі, розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства.

До правоохоронних органів надiйшло повідомлення про те, що проходячи повз вхiдні двері однієї із квартир чоловік побачив, що до ручки iзоляцiйною стрiчкою прикрiплений невстановлений предмет з якого виходять два дроти.

На місце пригоди негайно виїхали працівники вибухово-технiчної служби НДЕКЦ ГУМВС в областi. На момент обстеження виявленого предмету, з будинку було евакуйовано 118 мешканцiв.

Згiдно висновку вибухово-технiчної служби вилучений предмет представляв собою муляж саморобного вибухового пристрою.

За вчинення цього протиправного діяння правоохоронці затримали 36-річного мiсцевого жителя.

Затриманий пояснив, що відносини з мачухою в нього були напруженими, оскільки молодик вважав, що жінка не доглядала за його батьком. Тому бажаючи налякати мачуху він пiшов до свого гаражу, де виготовив муляж саморобного вибухового пристрою, який і прикрiпив до ручки вхiдних дверей квартири.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ