На Волині вилучили майже півтора кілограма вибухівки

На Волині вилучили майже півтора кілограма вибухівки

31.01.13 09:25 0 1275
Оперативники Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області вилучили у місцевого жителя майже півтора кілограма вибухівки.

Зі слів начальника Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області підполковника міліції Олега Степанюка, під час проведення санкціонованого обшуку у 24-річного жителя Нововолинська вилучили тротил. Вибухівка знаходилася у підсобному приміщенні за місцем проживання останнього.

У минулому хлопець вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння корисливих злочинів, крім цього наразі відкрите кримінальне провадження за ст. 187 (Розбій) КК України, де також фігурує даний громадянин.

Щодо небезпечної знахідки, то хлопець повідомив правоохоронцям, що придбав її близько року тому у невідомого чоловіка на Львівщині. З його слів, він придбав вибухівку для глушіння риби.

Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Вилучена вибухівка направлена на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. Триває перевірка.

СЗГ УМВС України

 у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині "сяде" ...
Наступна новина: Жінці, яка мало не зарізала ...

КОМЕНТАРІ