Жінці, яка мало не зарізала чоловіка, суд виніс вирок - 5 років в'язниці

Жінці, яка мало не зарізала чоловіка, суд виніс вирок - 5 років в'язниці

31.01.13 09:42 0 1758
За умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень і крадіжку грошей, які жінка витратила на послуги адвоката, мешканку міста Слов'янська засудили до 5 років позбавлення волі.

Зі своїм "коханим" жінка познайомилася два роки тому. Після нетривалого залицяння чоловік переїхав до неї в квартиру і розбавив їх з дочкою буття. Жили вони з чоловіком не дуже дружно - той, знаходячись в нетверезому стані, періодично бив співмешканку.

В один з травневих днів пара ґрунтовно випила, після чого жінка виявила в мобільному телефоні чоловіка дзвінок від незнайомої особи і влаштувала йому сцену ревнощів. Розлючений співмешканець зігнав зло на прийомній дочці - він ударив дитину по обличчю з такою силою, що на місці удару відразу ж утворився синець. Ображена у своїх материнських почуттях, жінка бурхливо відреагувала на побої і, побачивши, що співмешканець готується завдати їй удару, схопила зі столу ніж, яким незадовго до цього нарізала закуску, та вдарила чоловіка в живіт. Протверезівши від того, що сталося, жінка тут же викликала "швидку допомогу".

Коли фігурантку відпустили з міського відділу міліції після з'ясування обставин інциденту, вона обікрала колегу. На виручені гроші жінка найняла собі адвоката, який в листопаді минулого року зміг переконати Слов'янський міськрайонний суд про призначення підзахисній випробувального строку.

За словами старшого прокурора Слов'янської міжрайонної прокуратури Максима Льоні, після подачі касаційної скарги прокуратурою міста суд вищої інстанції за вчинення злочинів, передбачених ст.ст. 121 ч. 1 і 185 ч. 1 КК України, засудив винну до позбавлення волі строком на 5 років.

Прес-служба Слов'янського МВ

ГУМВС України в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ