Івано-Франківщина: Про Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»

Івано-Франківщина: Про Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»

31.01.13 11:34 0 2525
З метою популяризації духовних, моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідні місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції, соціально-правової активності учнівської і студентської молоді Національної експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі за підтримки Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України оголошено про проведення Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».

Основними завданнями Конкурсу є: створення умов для виховання високихморальних якостей, формування громадянина, здатного до свідомого вибору, підвищення правової культури в учнів та студентів; пропаганда системи етичних норм, правил поведінки, що склались у суспільстві на основі традиційних духовних і культурних цінностей і уявлень про добро, честь і гідність, громадянський обов`язок, совість, справедливість; утвердження патріотизму, духовності, моральності та формування загальнолюдських цінностей; поширення кращого досвіду благодійної діяльності учнівських та студентських колективів; упровадження нових форм організації змістовного дозвілля учнів та студентів.

Учасниками Конкурсу можуть бути учні та студенти навчальних закладів України.

Конкурс проводиться на добровільних засадах серед п'яти вікових категорій за тематичними спрямуваннями:

- для учнів 1 - 4 класів – екологічні проекти;

- для учнів 5 - 9 класів – соціальні проекти;

- для учнів 10 - 11 класів – культурологічні проекти;

- для професійно-технічних навчальних закладів та студентів вищих навчальних закладів – культурологічні проекти.

Положення про Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» розміщено на офіційних ВЕБ-сайтах Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі http://www.moral.gov.ua та Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України http://www.iitzo.gov.ua.

Роботи для участі у Всеукраїнському конкурсі можна надсилати до 31 березня 2013 року за адресою: Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі, вул. Артема, 73, м. Київ, 04053 з приміткою «Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації

PS: Детальна інформація про Human Design - нову область знань про життя людини і гармонію із самим собою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ