Луцьк: Розпочала роботу 37-а сесія міської ради

Луцьк: Розпочала роботу 37-а сесія міської ради

31.01.13 07:37 0 1645
На початку роботи сесії міський голова Микола Романюк озвучив інформацію про поновлення членства Сергія Григоренка у фракції ВО «Батьківщина».

Потому депутати перейшли до формування порядку денного роботи сесії.

Міський голова Микола Романюк запропонував зняти з порядку денного ряд земельних питань у зв’язку з внесенням змін до чинного законодавства. Депутати підтримали таку пропозицію. Також свої поправки до порядку денного запропонували Роман Бондарук, Богдан Шиба, Сергій Григоренко, Григорій Пустовіт та Святослав Боруцький.

Зрештою, сформувавши план роботи на 37-му сесію, обранці громади перейшли до озвучення депутатських запитів.

Депутат Сергій Григоренко озвучив заяву щодо фізичного знущання над затриманою Юлією Тимошенко.

Олександр Пилипович у своєму запиті просив, аби працівники комунальних служб розчистили від снігу невеличкі вулиці в районі Балки. За його словами, вул. Софії Ковалевської та Мазепи добре прочищена, а от по Верещагіна та Богомольця ні автомобілі не можуть проїхати, ні люди пройти.

Ряд депутатів озвучили запити, які стосувалися роботи громадського транспорту та дорожньої інфраструктури міста. Зокрема, це зробили Євген Ткачук, Петро Савчук, Сергій Сівак, Аскольд Пекарський, Микола Яручик.

Також Микола Яручик зауважив, що до нього звернулися жителі будинків по вулиці Гордіюк 4, 4А та 8 з проханням посприяти у ремонті прибудинкової території.

Крім того, свої запити озвучили Олег Чернецький, Олександр Плісецький, Святослав Боруцький.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЛьвДУВС виступив ...
Наступна новина: Суд виніс вирок членам ...

КОМЕНТАРІ