У Львові затримали знахабнілих грабіжників, які за півгодини скоїли два пограбування

У Львові затримали знахабнілих грабіжників, які за півгодини скоїли два пограбування

01.02.13 08:09 0 1470
До Шевченківського райвідділку Львова зателефонував мешканець однієї з вулиць міста та повідомив, що до нього зайшли двоє чоловіків, один з яких йому візуально знайомий та, використовуючи фізичне насилля, відібрали в нього відеокамеру ”Hitachi”.

Цю інформацію черговий райвідділу передав нарядам міліції, які перебували поблизу скоєння місця злочину. За кілька хвилин на місце події прибули працівники спецпідрозділу групи затримання батальйону міліції УДСО при ГУМВС України у Львівській області.

Чоловік, який повідомив про грабіж чекав правоохоронців на вулиці. Отримавши опис зловмисників, держохоронці виїхали на їх пошук.

На одній з сусідніх вулиць наряд ДСО побачив бійку, учасниками якої були підозрювані у пограбуванні. Вгамувавши забіяк з’ясувалось, що після першого пограбування зловмисники наважилися одразу ж на друге. Вони хотіли відібрати в студента ранець, у якому був ноутбук.

Зловмисниками виявилися: 21-річний молодик, без постійного місця проживання, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, та 26-річний мешканець Дрогобицького району.

За скоєння цих злочинів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Завершилася 37-ма ...
Наступна новина: Міжнародний проект ...

КОМЕНТАРІ