На Закарпатті зробили засідку на озброєне угруповування - 3-х учасників банди затримано

На Закарпатті зробили засідку на озброєне угруповування - 3-х учасників банди затримано

01.02.13 08:43 0 1565
Працівники закарпатського Управління по боротьбі з організованою злочинністю ліквідували угрупування, яке готувало озброєний розбійний напад на підприємця у місті Хуст.

До УБОЗівців надійшла інформація, що в місті Хуст група озброєних вогнепальною зброєю зловмисників готують розбійний напад на місцевого підприємця. Згодом правоохоронці встановили особи зловмисників. За ними встановили контроль, а затримувати вирішили на «гарячому». На місці скоєння запланованого злочину оперативники влаштували засідку. Одного з бандитів затримали у будинку підприємця, куди той потрапив, розбивши скло на вікні.

Затриманим зловмисником виявився 36-річний житель Тячівського району. Правоохоронці вилучили в нього обріз мисливської рушниці 20-го калібру з шістьма набоями, фомку та матерчаті рукавиці.

Згодом у дворі будинку правоохоронці затримали другого учасника розбійного нападу — 16-річного жителя Буштина. В кишені його куртки було знайдено та вилучено поліетиленовий пакет із 20 грамами марихуани. Третього зловмисника, 34-річного жителя того ж Буштина, затримали в автомобілі поблизу будинку, де він чекав на співучасників. В салоні авто під водійським сидінням міліціонери знайшли та вилучили мисливський ніж типу мачете.

Затримана трійця зізналася, що вони готували розбійний напад на свою жертву з метою заволодіння грошовими коштами. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 187 ч.2 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій, або бандитизм), що карається позбавленням волі від семи до десяти років із конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Міжнародний проект ...
Наступна новина: На Львівській залізниці ...

КОМЕНТАРІ