На Львівській залізниці виявлено 150 випадків незаконного зберігання наркотиків

На Львівській залізниці виявлено 150 випадків незаконного зберігання наркотиків

01.02.13 09:00 0 1326
У 2012 році працівники підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України ефективніше виявляли надходження в незаконний обіг наркотичних засобів - всього вилучено 12,6 млн доз смертельного «зілля». Таку цифру озвучив під час проведення колегії правоохоронного відомства 18 січня цього року Міністр внутрішніх справ України генерал внутрішньої служби Віталій Захарченко. Втім, як виявилося, проблема не лише в цьому. За словами керівника правоохоронного відомства, результати соціологічного дослідження, оприлюдненого представниками Харківського інституту соціальних досліджень, засвідчили, що кожного третього українця проблема наркоманії турбує чи не найбільше.

Вирішення проблеми міліціонери бачать у сам перед попередженні, проведенні профілактики з громадськістю. Виконуючи доручення Міністра Віталія Захарченка працівники БНОН УМВС на Львівській залізниці проводять зустрічі у навчальних закладах з молоддю, з метою роз’яснення шкоди від наркотиків. Людина, яка стала на шлях наркоманії ризикує не тільки своїм здоров’ям, яке стовідсотково похитнеться і приблизить до швидкої та болісної смерті, а й втратить соціальний статус роботу, сім’ю тощо.

Тому, виконуючи доручення керівництва УМВС працівниками БНОН серед учнівської молоді проводять пропаганду здорового життя. У Сарненській загальноосвітній школі № 3, що у Рівненській області учні 9-11 класів не тільки вислухали лекцію про шкоду наркотиків та боротьбу з ними, а й переглянули документальний фільм про наслідки наркоманії підготовлений практичними підрозділами міліції, які безпосередньо брали участь у виявленні та затриманні осіб, які займалися незаконними обігом наркотиків.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків управління МВС на Львівській залізниці в 2012 році виявили та розкрили 258 злочинів у сфері обігу наркотиків. Загалом 94 злочини з категорії тяжких та особливо тяжких, за незаконне зберігання наркотиків виявлено та задокументовано 150 злочинів.

Профілактика – основний метод попередження згубного впливу наркотику на організм людини, виявлення та документування збутів та вживання наркотиків, невпинно проводиться працівниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, – повідомив начальник сектору БНОН полковник міліції Сергій Кусько.

Михайло Мельник

підрозділ по зв’язках з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті зробили ...
Наступна новина: Рівненщина: Голова ...

КОМЕНТАРІ