Тернопільщина: Транскордонні змагання для шкіл

Тернопільщина: Транскордонні змагання для шкіл

01.02.13 11:34 0 1243
Програма Транскордонного Співробітництва Польща - Білорусь - Україна 2007-2013 запрошує школи, що знаходяться на території Програми, до участі в акції з промоції транскордонної співпраці.

Вибрані команди з кожної країни будуть запрошені до участі в транскордонних змаганнях, що відбудуться в 2013 році в Україні. Під час змагань представники трьох країн будуть працювати у змішаних групах (транскордонні команди будуть).

Ідея заходу - продемонструвати культурну різноманітність та творчий потенціал підростаючого покоління.

Кожна школа обирає свою команду, заповнює заявку і подає її до 15 березня 2013 р.

Заявка включає різні завдання, за виконання яких нараховуються бали. На підставі результатів буде складено рейтинговий список. Організатори оберуть і запросять найкращу команду з кожного регіону.

Всього у змаганнях візьмуть участь 14 команд - представників 14 областей з території дії Програми. У Польщі: Подляське, Мазовецьке, Любельське та Подкарпатське воєводства. У Білорусі: Гродненська, Брестська, Мінська та Гомельська області. В Україні: Волинська, Львівська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська та Івано-Франківська області.

Польські команди обираються Спільним технічним секретаріатом Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007 - 2013 (СТС) у Варшаві. Команди з Білорусі обираються Представництвом Спільного технічного секретаріату у Бресті (Представництво Брест), команди з України - Представництвом Спільного технічного секретаріату у Львові (Представництво Львів).

Форма заявки для заповнення та оціночна шкала форми заявок на сайті www.pl-by-ua.eu/create

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Валентин ...
Наступна новина: Корвет ...

КОМЕНТАРІ