Івано-Франківщина: Обікравши сільський магазин, злодії викликали таксі

Івано-Франківщина: Обікравши сільський магазин, злодії викликали таксі

01.02.13 12:28 0 1225
Оперативники управління карного розшуку обласного УМВС і працівники Тисменицького райвідділу міліції затримали групу злодіїв, яка вчиняла крадіжки з торгових закладів на території області.

Уночі 25 січня троє молодих чоловіків обікрали продовольчий магазин в одному з сіл Надвірнянського району. Винісши з крамниці спиртне та продукти, злочинці викликали таксі, в яке завантажили крадене. Дорогою автомобіль зупинили працівники міліції. Затриманими виявилися троє жителів Івано-Франківська, двоє з яких мають судимості за вчинення насильницьких і майнових злочинів. За попередніми підрахунками, вартість викраденого краму становить близько десяти тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною третьою статті 185-ї Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання щодо обрання для них міри запобіжного заходу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Молода тернопільська ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ