В Рівненському УБОЗі новий керівник

В Рівненському УБОЗі новий керівник

02.02.13 09:32 0 2081
Заступник начальника ГУБОЗ МВС України полковник міліції Стрижак Віталій Олександрович представив особовому складу Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області нового керівника – полковника міліції Харкевича Олексія Олександровича.

— Ті показники, які сьогодні є в Рівненській області по бюджетній сфері, кримінальній та адміністративній корупції, жодним чином не відповідають тим завданням, які поставлені перед нами Президентом, Міністерством та Міністром особисто, – зазначив на представленні Віталій Стрижак. — Сьогодні призначено нового керівника, який десять років працював на керівних посадах, обіймав різні посади у містах–мільйонниках Києві та Дніпропетровську, людину з досвідом. Тому керівництво і УБОЗУ, і Міністерства вважає, що із його приходом стан справ у Рінвенській області зміниться.

Довідка: Харкевич Олексій Олександрович. Народився 1972 року у селі В. Озера Дубровицького району. У 2003 році закінчив Львівський національний університет. З березня 2008 по серпень 2010 обіймав посаду першого заступника начальника УМВСУ в Рівненській області – начальника УБОЗ. З серпня 2010 року по липень 2011 працював в ГУМВС України в Дніпропетровської області першим заступником начальника УБОЗ. По липень 2012 — заступник начальника управління – начальник відділу боротьби з міжнародними організованими злочинними групами. Перед призначенням на Рівненщину працював заступником начальника УБОЗ ГУМВС України в м. Києві.

Тамара ЛИСЕНКО, начальник СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дорадники готові до ...
Наступна новина: На Тернопільщині військова ...

КОМЕНТАРІ