У Хмельницькому закрили підпільний зал гральних автоматів

У Хмельницькому закрили підпільний зал гральних автоматів

04.02.13 08:58 0 1125
Працівники управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявили та вилучили 23 гральних автомати, які функціонували у обласному центрі всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Підпільний гральний заклад був облаштований в приміщенні одного з ресторанів міста Хмельницького. Схоже, здійснюючи господарську діяльність з організації та проведення азартних ігор, власник «одноруких бандитів» геть «забув», що у нашій державі з цього приводу діє спеціальна заборона.

Щоб належним чином задокументувати протиправну діяльність та описати усе вилучене майно, правоохоронцям довелося працювати на місці події понад дванадцять годин поспіль.

За фактом незаконної діяльності грального закладу відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України «Зайняття гральним бізнесом». Згідно санкції цієї статті усім, хто ризикне порушити діюче законодавство, загрожує штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання. Неважко підрахувати, що навіть найменша суму штрафу у такому випадку становитиме 170000 гривень.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За одержання хабара на ...
Наступна новина: Як не опинитися під ...

КОМЕНТАРІ