Шефи у погонах привітали іменинників Радомишльської школи-інтернату

Шефи у погонах привітали іменинників Радомишльської школи-інтернату

04.02.13 09:28 0 1130
Свято іменинників у Радомишльській школі-інтернаті ніколи не відбувається без міліцейських шефів. Аби привітати дітлахів, що народилися у січні, до підшефного навчального закладу завітали гості з Міністерства внутрішніх справ України та УМВС Житомирщини.

Чергова зустріч міліційних шефів з маленькими підопічними виявилася насиченою приємними враженнями, гарним настроєм та душевним теплом. Жвавими оплесками в затишній актовій залі вітали діти представників наймужнішого в міліцейській структурі підрозділу – Департаменту карного розшуку МВС України на чолі із заступником керівника Сергієм Редькою, а також представників цієї оперативної служби з Управління МВС України в Житомирській області.

Для гостей учні школи-інтернату приготували пісенні подарунки, які виконували самостійно, а також читали віршовані рядки. Оскільки чергова зустріч була присвячена Дню іменинників січня, вихованці закладу підготували винуватцям свята справжню казкову виставу.

Гості разом з маленькими глядачами із задоволенням щиро плескали в долоні, вітаючи дитячі аматорські таланти. Проте головний сюрприз для тринадцяти іменинників та іменинниць січня був попереду: дітлахи з нетерпінням очікували на святковий торт для іменинників, оздоблений свічками.

Нарешті настав найочікуваніший момент і для усіх маленьких підопічних. Шефи ніколи не приїжджають до своїх вихованців з пустими руками. От і цього разу кожен іменинник отримав від почесних гостей у подарунок комплекти спортивної форми. Всі ж інші діти теж не залишилися без подарунків – їм дісталися футболки, солодощі та фрукти. А для щоденних потреб Радомишльській школі-інтернату було передано спортивний інвентар і сучасний LED-телевізор для дитячого дозвілля.

Діти залишилися задоволеними неабиякою увагою своїх шефів, а самі правоохоронці повернулися до своїх справ, сповнені почуття добра та зберігаючи у власних душах дитячі усмішки.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як не опинитися під ...
Наступна новина: У Керчі затримали ...

КОМЕНТАРІ