Львівщина: Робоча група розглянула виконання бюджету та використання бюджетних коштів у Жовківському районі

Львівщина: Робоча група розглянула виконання бюджету та використання бюджетних коштів у Жовківському районі

04.02.13 12:08 0 1243
31 січня перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич провів засідання робочої групи з питань погашення податкового боргу, мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів та ефективного використання бюджетних коштів.

Робоча група розглянула матеріали ревізії виконання бюджету та використання бюджетних коштів у Жовківському районі, проведеної Державною фінансовою інспекцією у Львівській області. Зокрема, було повідомлено, що під час ревізії виконання бюджету вказаного району обласна Держфінінспекція встановила ряд порушень в частині формування та виконання бюджету. Разом з тим, матеріали ревізій установ і організацій Жовківського району свідчать про неналежний рівень контролю розпорядників бюджетних коштів за їх законним та ефективним витрачанням.

В результаті цих перевірок було вжито заходів, що забезпечили відшкодування незаконних витрат на суму 104,16 тис. грн. та надходження фінансових ресурсів – 137,30 тис. грн., а також усунуто інших фінансових порушень в сумі 68,91 тис. грн.

На завершення розгляду матеріалів ревізій перший заступник керівника області Богдан Матолич доручив керівництву Жовківського району детально проаналізувати факти виявлених ревізією порушень фінансової дисципліни, причини їх виникнення та вжити заходи щодо їх усунення і недопущення у майбутньому.

Окрім цього, під час засідання члени робочої групи розглянули питання щодо прогнозних надходжень платежів податків і зборів до бюджетів усіх рівнів за січень 2013 року. З цього приводу було заслухано інформації представників ДПС у Львівській області, Львівської митниці, департаменту фінансів облдержадміністрації та головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області. За результатами розгляду даного питання доповідаючим також було доручено вжити заходи щодо недопущення невиконання розрахункових показників Міністерства фінансів України за доходами до місцевих та державного бюджету України у 2013 році.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ОДА, Аграрний ...
Наступна новина: Львівщина: Бюджетні ...

КОМЕНТАРІ