Тернопільщина: У Збаражі відбулося установче засідання Міжнародного туристичного проекту «Шлях Гедиміновичів»

Тернопільщина: У Збаражі відбулося установче засідання Міжнародного туристичного проекту «Шлях Гедиміновичів»

04.02.13 16:41 0 1257
Начальник управління з питань туризму Леся Серетна та начальник управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності ОДА Василь Кравець взяли участь в установчому засіданні Міжнародного туристичного проекту «Шлях Гедиміновичів».

Захід відбувся у місті Збаражі на території Збаразького замку.

Ряд міст та музеїв-заповідників Волинської, Рівненської, Тернопільської обласних і Хотинської районної державних адміністрацій домовилися про створення спільного туристичного продукту «Шлях Гедиміновичів», а також об’єднати зусилля задля його промоції та просування на національному та європейському туристичних ринках.

Оскільки, стратегічною метою проекту «Шлях Гедиміновичів» є створення міжнародного туристичного продукту, об’єднаного темою культурно-історичної спадщини Великого Князівства Литовського почесними гостями засіданння були Надзвичайний і Повноважний посол Литовської Республіки в Україні Пятрас Вайтєкунас, член Ради Республіки Національних зборів Республіки Білорусь, д.і.н. Ігор Марзалюк, а також представники владних кіл Волинської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Голова робочої групи проекту «Шлях Гедиміновичів», радник голови Державного агентства з питань туризму та курортів Друзенко Г.В. ознайомив присутніх з організаційно- правовою формою співпраці в рамках проекту, планом заходів на 2013 рік та з результатами проведеної роботи,.

Результатом засідання організаційного комітету стало заснування громадської організації «Шлях Гедиміновичів» як організаційно-правового механізму реалізації проекту, а також затвердження плану заходів та бюджету проекту на 2013 рік.

Учасники проекту звернулися до потенційних донорів з клопотанням надати проекту фінансову допомогу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зі складу колегії ...
Наступна новина: Тернопільщина: У ...

КОМЕНТАРІ