Тернопільщина: У територіальній державній інспекції з питань праці підведено підсумки роботи за 2012 рік

Тернопільщина: У територіальній державній інспекції з питань праці підведено підсумки роботи за 2012 рік

04.02.13 16:54 0 1541
Підсумки наглядово-інспекційної роботи за 2012 рік підведено на нараді у територіальній державній інспекції з питань праці.

Результати роботи та шляхи її покращення окреслив у своїй доповіді начальник інспекції-Головний державний інспектор з питань праці у Тернопільській області Сергій Ващук.

Присутній на засіданні заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гецько підкреслив важливість забезпечення громадянам області конституційних прав на працю, її гідну та вчасну оплату, на відпустки та загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Відзначив він й роль інспекції праці у захисті трудових прав працівників області, необхідність посилення державного нагляду (контролю) для захисту їхніх прав, наголосив на посилення відповідальності щодо керівників підприємств, які боргують своїм працівникам заробітну плату, у своїй підприємницькій діяльності використовують працю найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин і відображення оплати їх праці, так званої нелегальної праці та оплати праці.

Від імені голови Тернопільської ОДА Василь Гецько вручив грамоти кращим працівникам інспекції, відзначивши результати їхньої роботи у 2012 році: заступнику начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів-державному інспектору праці Любові Пугач та головному державному інспектору праці Степану Стецяку.

У підсумковому виступі начальник інспекції праці Ващук С.Я. оголосив вимоги щодо забезпечення належної інтенсивності праці, виробничої дисципліни, удосконалення планування роботи і виконання затверджених заходів державного нагляду (контролю) та належного виконання посадових обов’язків у 2013 році.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ