У Тернополі відбувся Чемпіонат України по лову риби з криги

У Тернополі відбувся Чемпіонат України по лову риби з криги

04.02.13 17:18 0 1297
Чемпіонат України з лову риби з криги на мормишку відбувся у Тернополі. За перемогу та головний приз змагалося 13 команд з різних регіонів України.

У підсумку – перше місце зайняла команда риболовів з м.Київ, друге місце у команди з Харківської області, третє місце посіла команда Київської області.

Перемогу в індивідуальному заліку здобув киянин Олексій Страшний.

Він імені керівництва області учасників та організаторів чемпіонату привітав заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Юрій Желіховський.

«Приємно вітати тут у Тернополі людей, які активно долучаються до розвитку риболовного спорту України, гідно представляючи нашу державу на світових змаганнях, - каже Юрій Желіховський. – Звісно, що кожне змагання - це здоровий азарт, бажання бути переможцем, але водночас - це добрий настрій, зустрічі з друзями та однодумцями. А тому я щиро бажаю, щоб таких приємних хвилин у вашому житті було якомога більше».

Також Ю.Желіховський висловив сподівання що вже незабаром Тернопіль прийматиме і Світовий чемпіонат з лову риби.

«Переконаний, що для цього у нашому місті є всі умови», - вважає заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації.

Він також вручив подяки голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна особам, які долучилися до організації та проведення в Тернополі Чемпіонату України з лову риби з книги на мормишку, а також передав у дарунок Тернопільській обласній федерації риболовного спорту звукопідсилюючу апаратуру, яка знадобиться цій громадській організацій під час підготовки та проведення наступних змагань.

В свою чергу президент Всеукраїнської громадської організації «Федерація риболовного спорту України» Віталій Левченко, який був одним із учасників Чемпіонату, подякував представникам влади і всім, хто долучився до організації цього масштабного всеукраїнського заходу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Львівщині затримали ...

КОМЕНТАРІ