На Львівщині затримали осіб, які за півгодини скоїли два пограбування

На Львівщині затримали осіб, які за півгодини скоїли два пограбування

04.02.13 17:35 0 1083
Учора, в половині шостої ранку до Шевченківського райвідділку Львова зателефонував мешканець вулиці Золотої та повідомив, що до нього зайшли двоє чоловіків, один з яких йому візуально знайомий та використовуючи фізичне насилля відібрали в потерпілого відеокамеру ”Hitachi”.

Цю інформацію черговий по райвідділу передав нарядам міліції, що перебували поблизу скоєння злочину. За кілька хвилин на місце події прибули працівники спецпідрозділу групи затримання батальйону міліції УДСО при ГУМВС України у Львівській області.

Особа яка повідомила про грабіж чекала правоохоронців вже на вулиці. Отримавши опис зловмисників держохоронці виїхали на їх пошук.

Вже на вулиці Клепарівській наряд побачив бійку за участю підозрюваних. Вгамувавши забіяк з’ясувалось, що після першого пограбування зловмисники наважилися одразу ж на друге. Вони хотіли відібрати в студента ранець, де знаходився ноутбук «АСЕР».

За скоєння двох пограбувань затримані та притягуються до кримінальної відповідальності 21-річний молодик, без постійного місця проживання, раніше засуджений та 26-річний мешканець Дрогобицького району.

За скоєння злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

Денис Харчук,

УДСО при ГУМВС

України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: Львівщина: Правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ