Львівщина: Стрийські правоохоронці затримали 28-річного чоловіка, який ухилявся від слідства

Львівщина: Стрийські правоохоронці затримали 28-річного чоловіка, який ухилявся від слідства

04.02.13 12:51 0 1171
Як відомо, горілка ще нікого не привела до чогось доброго. Так на Стрийщині у середині літа минулого року сталося і з двома ровесниками: 28-річний місцевий мешканець потрапив на лікарняне ліжко, а житель Хмельниччини отримав неприємності з законом.

У липні 2012 року в чергову частину Стрийського міського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря-травматолога. Лікар повідомив про те, що за медичною допомогою звернувся 28-річний місцевий мешканець із тілесними ушкодженнями. Медики поставили йому діагноз «множинні переломи нижньої щелепи».

Згодом дільничні інспектори міліції з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілий отримав від рук гостя з Хмельниччини. Того дня між потерпілим та його ровесником виникла суперечка. Можливо, конфлікт можна було б улагодити, але цьому заважала кількість випитого спиртного. То ж у хід пішли кулаки. Хмельничанин наніс кілька ударів своєму опоненту. У результаті чоловік отримав середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Cлідчі порушили відносно 28-річного чоловіка кримінальну справу за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Мабуть, зловмисник уже б вислухав вирок суду та відбував покарання, якщо б не ухилявся від слідства. Порушивши умови застосованого запобіжного заходу – підписки про невиїзд, чоловік самовільно залишив місце проживання. То ж було прийнято рішення про оголошення чоловіка у розшук.

У січні цього року в результаті проведених заходів працівники міліції розшукали та затримали зловмисника. Парубок переховувався у Хмельницькій області.

Нещодавно слідчі відділу міліції завершили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження за ч.1 ст.122 КК України з обвинувальним актом до суду. Санкція за вказаний злочин передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ

Стрийського МВ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відновлено ...
Наступна новина: Мери міст Львівщини ...

КОМЕНТАРІ