Львівщина: Правоохоронці розпочали акцію із озброєння учнівської молоді знаннями про шкоду наркотиків

Львівщина: Правоохоронці розпочали акцію із озброєння учнівської молоді знаннями про шкоду наркотиків

04.02.13 17:48 0 1191
Про наркоманію говорять, як про чуму XXI-го століття. Образно кажучи, наркоманія – це дорога на кладовище, можливо, із зупинкою за гратами. І якщо людина стає на цю стежку, самотужки з неї дуже важко зійти.

Дієвим методом боротьби з цим соціальним лихом – є профілактика вживання наркотичних речовин. Саме з цією метою 30 січня правоохоронці завітали у середню загальноосвітню школу № 3 міста Стрия. А щоб школярі наглядно побачили, яким є життя наркомана, міліціонери запропонували їм переглянути 20-хвилиний фільм, відзнятий працівниками Департаменту зв’язків з громадськістю МВС України.

У цьому профілактичному заході взяли участь помічник начальника відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ майор міліції Ольга Марцинюк та оперативний працівник сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Стрийського міського відділу міліції старший лейтенант Володимир Зенич.

Разом із міліцонерами про шкоду наркотиків школярам розповідав лікар-нарколог Стрийської центральної міської поліклініки Олександр Ярошик. Пан Олександр зауважив, що потреба в наркотику стає найголовнішою в житті наркомана, він перестає виконувати свої обов’язки, кидає сім’ю і друзів, концентруючи всі свої інтереси на добуванні та вживанні наркотиків. Нажаль, від цієї хвороби не застрахована жодна людина, жоден учень.

Представники міліції закликали школярів ніколи не пробувати вживати наркотичні речовини. Але в разі бодай якоїсь проблеми, пов’язаної з вживанням наркотиків, не боятися розповісти про це своїм батькам та негайно йти до медичних працівників за допомогою. Вони порадили учням та присутнім на заході педагогам у разі потреби звертатися, насамперед, до дільничного інспектора міліції або ж на пряму до правоохоронців, які борються з незаконним обігом наркотиків.

Того ж дня подібний захід правоохоронці провели у Ходовицькій загальноосвітній школі Стрийського району. А незабаром фільм про шкоду наркотиків правоохоронці принесуть у кожну школу Стрийщини.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині затримали ...
Наступна новина: На Рівненщині з підозрою на ...

КОМЕНТАРІ