На Рівненщині чоловік спробував зарізати дружину

На Рівненщині чоловік спробував зарізати дружину

04.02.13 13:32 0 985
У ніч на 27 січня медики Рівного госпіталізували 36-річну рівнянку з численними проникаючими ножовими пораненнями шиї. Так зі своєю дружиною поквитався 38-річний чоловік.

Подружжя П. вже за північ повернулося додому після гостин у знайомих. Захмелілий чоловік від випитої не однієї чарки спиртного з незрозумілих правоохоронцям причин наніс вісім ударів кухонним ножем своїй дружині в шию. Потім сам же викликав лікарів швидкої медичної допомоги, аби ті допомогли непритомній дружині, яка лежала на підлозі в дверях між кухнею та коридором.

На місці лікарі виявили кров на підлозі, а коли перевернули жінку на спину, то побачили численні рани на шиї. Як каже сам чоловік, він нічого не пам’ятає і що стало причиною такого нелюдського вчинку, він пояснити не може. На вихованні у родини зараз одна шестирічна донька, яка на той момент була у бабусі. Три роки тому помер їхній восьмирічний син через тяжке захворювання головного мозку. Після цієї трагедії чоловік став заглядати до чарки, однак, пропащим його назвати знайомі не можуть. Родина благополучна, обоє дорослих працюють та характеризуються позитивно.

Жінка зараз перебуває на лікарняному ліжку, а її чоловік-кривдник затриманий в порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу.

— Наразі слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Триває слідство, — коментує тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського міського відділу міліції Іван Лішневець. — Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Юлія ЗІНЕВИЧ, Рівненський МВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 90-ті повертаються? У ...
Наступна новина: Жителям Рівненщини надають ...

КОМЕНТАРІ