Рівненщина:  Юна втікачка з кримінальним минулим

Рівненщина: Юна втікачка з кримінальним минулим

04.02.13 17:58 0 1501
Неповнолітню вихованку Олександрійської школи-інтернат Катерину правоохоронці Рівненського районного відділу внутрішніх справ знають в обличчя. За час перебування дівчини у закладі, а це вже півтора роки вона втекла уже вчетверте. На щастя щоразу її знаходили живою та неушкодженою. Так трапилося і цього разу.

— Директор інтернату звернулась до нас 28 січня і повідомила про зникнення 16-річної дівчинки. За фактом зникнення дитини було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство), – розповідає начальник відділення кримінальної міліції в справах дітей Рівненського РВ Геннадій Рафальський.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей підключили усі можливі ресурси аби розшукати втікачку. Знайшли в одному із розважальних закладів Рівного, де та перебувала з подругою. За словами Катерини, в інтернаті її не влаштовує розпорядок дня та режим роботи закладу.

За плечима 16–річної дівчини — заплямоване кримінальне минуле, за що отримала один рік умовно. Незабаром суд розглядатиме не одне кримінальне провадження, до яких причетна неповнолітня Катерина. Розгляду матеріалів дівчина очікуватиме у Олександрійській школі-інтернат, куди її в черговий раз повернули працівники міліції.

Олеся ШЕВЧЕНКО, Рівненський РВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині в ...

КОМЕНТАРІ