У Рівному спіймали злодіїв, які

У Рівному спіймали злодіїв, які "почистили" Аграрний коледж

05.02.13 08:10 0 1340
Десять днів знадобилось оперативникам Рівненського міського відділу міліції, аби встановити та впіймати крадія оргтехніки з аудиторії Аграрного коледжу, що на вулиці Дубенській у Рівному. Директор навчального закладу 21 січня повідомив міліцію про зникнення з приміщення трьох моніторів та одного системного блоку.

У розкритті злочину правоохоронцям допомогли не лише досвід та оперативні навики, а й камери відеоспостереження, які встановлені у будівлі. Під час перегляду відео міліціонери впізнали молодика, який раніше неодноразово потрапляв у поле зору.

Як встановили працівники міліції згодом, 28-річний молодик навідувався у студентську їдальню навчального закладу на обіди. Звідти можна було легко пройти до навчального корпусу, чим той і скористався. 19 січня по обіді чоловік реалізував свій злочинний план. Техніку виносив у поліетиленових пакетах. Один з викрадених моніторів заклав під заставу в один з ломбардів обласного центру, а пізніше викупив.

Уже за місцем проживання крадія оперативники виявили викрадене майно, яке і вилучили. Наразі триває слідство.

Директор навчального закладу Ярослав Корсун ділиться щирими враженнями:

— Я був переконаний, і всі наші працівники були впевнені у тому, що його знайдуть. Я як керівник закладу хочу щиро подякувати усім тим, хто із серйозністю та розумінням поставився до нашої проблеми. Це була справа честі. І правоохоронці буквально за гарячими слідами розкрили цей злочин. Ми тут на місці зробимо свої висновки, але я просто щиро вдячний.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 7-9 лютого в країну ...
Наступна новина: Рівненщина: Одинадцяту ...

КОМЕНТАРІ