Рівненщина:  Нагородили дівчину, яка затримала крадія-карманника на «гарячому»

Рівненщина: Нагородили дівчину, яка затримала крадія-карманника на «гарячому»

05.02.13 08:25 0 1133
За героїчний вчинок начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко нагородив Тетяну Марчук Почесною грамотою.

Прямуючи на роботу на маршрутному таксі, 23-річна Тетяна помітила зникнення її гаманця. Зрозумівши, що її обікрали, Тетяна звернула увагу на двох хлопців, які стояли в маршрутці поруч. Коли вона зробила зауваження молодикам, один з них під час зупинки встиг вибігти з транспорту. А іншому пасажирка шлях до волі перекрила і з маршрутки не випустила. Вже по приїзду оперативників Рівненського міського відділу міліції стали відомі імена зухвалих крадіїв. В кишенях 32-річного Михайла виявили ще два чужих гаманці, однак, жоден з них заявниці не належав. Гаманець Тетяни з собою прихопив 28-річний Юрій, який зник у невідомому напрямку. Вже за годину оперативники спілкувались і з ним. Обидва молодики вже судимі і за крадіжки, і за наркотики.

Міліціонери уже встановили причетність чоловіків до десяти крадіжок у громадському транспорті. Крім того, правоохоронці перевіряють можливу причетність їх до інших злочинів.

— Ми неодноразово заохочували людей, які допомагають міліції у розкритті злочинів та затриманні зловмисників, — зазначив начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко під час нагородження Тетяни. — Завдяки Вашій хоробрості та уважності винні особи є фігурантами кримінального провадження.

Сама ж Тетяна скромно усміхаючись, себе героєм не вважає. Дівчина стверджує, що якби ще раз потрапила у подібну ситуацію, не вагаючись повторила свій вчинок.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: На Рівненщині сусіди ...

КОМЕНТАРІ