Закарпатська область: Розвиток транскордонного співробітництва – запорука безпеки сусідніх країн

Закарпатська область: Розвиток транскордонного співробітництва – запорука безпеки сусідніх країн

05.02.13 08:49 0 1196
31 січня Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС у Закарпатській області з робочим візитом відвідав Генеральний Консул Угорської Республіки в Ужгороді Йожеф Бачкаї.

Під час зустрічі начальник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей та начальник Управління Держтехногенбезпеки Юрій Лебедєв ознайомили Генерального Консула з специфікою роботи підпорядкованих відомств, продемонстрували зразки техніки та спорядження, що знаходиться на бойовому чергуванні у рятувальників обласного центру. Також розповіли про транскордонне співробітництво у галузі попередження та ліквідації різного роду надзвичайних ситуацій між країнами-сусідами й зокрема Закарпаттям та Саболч-Сотмар-Берегською областю Угорщини.

Відтак Йожеф Бачкаї ознайомився з експозицією музею Територіального управління МНС у Закарпатській області та пообіцяв поповнити його експонатами з історії часів Австро-Угорщини.

Кульмінацією зустрічі закарпатських рятувальників стало нагородження Генерального Консула відзнакою «Знак пошани». У свою чергу Йожефа Бачкаї подякував Юрію Лебедєву та Мирославу Щербею та пообіцяв у подальшому всіляко сприяти розвитку дружніх відносин між угорськими та українськими рятувальниками у справі попередження надзвичайних ситуацій та катастроф техногенного та природного характеру.

Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині сусіди ...
Наступна новина: В Ужгороді відбувся ...

КОМЕНТАРІ