Рівненським доброчинцям пропонують приєднатися до конкурсу

Рівненським доброчинцям пропонують приєднатися до конкурсу

05.02.13 13:30 0 1204
В Україні стартував Національний конкурс «Благодійна Україна». Його проводить Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України».

До наглядової ради конкурсу увійшли народна артистка України Марія Бурмака, громадська діячка, журналіст Анжеліка Рудницька, лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович. Головою конкурсної комісії стала Маргарита Січкар, президент благодійного фонду анімалотерапії. Медіа-раду очолила Лариса Мудрак, заступник Голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

У конкурсі можуть брати участь доброчинці, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2012 року. Переможців визначатимуть в десяти основних та трьох спеціальних номінаціях. Церемонія нагородження відбудеться в Києві у березні 2013 року. Серед нагород – унікальна статуетка бурштинового янгола.

Конкурсні заявки можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. Прийом заявок триває до 20 лютого 2013 року.

Більш детальну інформацію про конкурс можна отримати сайті Асоціації благодійників України – www.vboabu.org.ua.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: В області ...
Наступна новина: Рівненщина: Населені пункти ...

КОМЕНТАРІ