На Хмельниччині налагоджують партнерські відносини з банківськими установами

На Хмельниччині налагоджують партнерські відносини з банківськими установами

05.02.13 14:13 0 1041
Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Галищука відбулось засідання з представниками банківських установ, які функціонують на теренах краю, з питань кредитування аграрного сектору економіки області.

За словами заступника директора Департаменту агропромислового розвитку області Володимира Кальніченка подільським аграріям задля того, щоб розпочати комплекс весняно – польових робіт потрібно близько 150 млн. гривень, які в свою чергу включають придбання паливно – мастильних матеріалів, засобів захисту рослин, мінеральних добрив та інші потреби.

В свою чергу керуючий Хмельницьким ГРВ АТ «Брокбізнесбанк» Василь Ваків зазначив, що банківські установи також зацікавлені в тому, щоб налагоджувати тісну співпрацю із агровиробниками. Окрім того, існує декілька видів програм, зокрема, інвестиційна, яка допомагає в реалізації інвестиційних проектів в агросекторі Хмельниччини.

В ході засідання було наголошено на тому, що аграрний сектор – це та галузь, яка стрімко розвивається на Хмельниччині. Слід зазначити і те, що минулоріч приріст валової продукції склав 112% в порівнянні до 2011 року, що дозволило нашій області посісти перше місце в державі за даним показником. Отож підсумовуючи все сказане, Володимир Галищук звернувся до представників банківських установ із закликом до спільної співпраці та налагодження партнерських стосунків.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: У 2013 році ...
Наступна новина: Тернопільщина: Одним з ...

КОМЕНТАРІ