Тернопільщина: Одним з основних завдань хлібопекарської галузі краю є забезпечення прозорості ринку хліба

Тернопільщина: Одним з основних завдань хлібопекарської галузі краю є забезпечення прозорості ринку хліба

05.02.13 14:25 0 1370
«Одним з основних завдань хлібопекарської галузі краю є забезпечення прозорості ринку хліба», - підкреслив, під час зустрічі із керівниками хлібопекарських підприємств області голова облдержадміністрації Валентин Хоптян.

Керівник області наголосив, що влада сприятиме тим суб’єктам підприємницької діяльності, які працюють в рамках закону.

Як було зазначено під час наради, в області по державній статистиці про виробництво хлібобулочних виробів звітує 17 хлібопекарських підприємств, загальною виробничою потужністю до 200 тонн хліба на добу, або 66 тис. тонн в рік.

Частина ж хлібобулочної продукції виробляється малими приватними юридичними структурами та фізичними особами-підприємцями, які займаються випічкою хліба без обліку, працюють за спрощеною системою оподаткування і про фактичні обсяги виробництва не звітують.

Відтак, на думку обласної влади, основними завданнями галузі на 2013 рік є забезпечення прозорості ринку хліба, нарощування офіційних обсягів виробництва і реалізації в області хліба і хлібобулочних виробів.

Також під час наради голова ОДА звернув увагу на вжиття заходів, спрямованих на забезпечення цінової стабільності ринку хліба, недопущення необґрунтованого зростання оптово-відпускних цін на хліб і хлібобулочні вироби масових сортів, збільшення поставок хліба в роздрібну мережу та гарантування його належної якості.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопільщині спирт має ...

КОМЕНТАРІ