Керівник області наголосив, що влада сприятиме тим суб’єктам підприємницької діяльності, які працюють в рамках закону.
Як було зазначено під час наради, в області по державній статистиці про виробництво хлібобулочних виробів звітує 17 хлібопекарських підприємств, загальною виробничою потужністю до 200 тонн хліба на добу, або 66 тис. тонн в рік.
Частина ж хлібобулочної продукції виробляється малими приватними юридичними структурами та фізичними особами-підприємцями, які займаються випічкою хліба без обліку, працюють за спрощеною системою оподаткування і про фактичні обсяги виробництва не звітують.
Відтак, на думку обласної влади, основними завданнями галузі на 2013 рік є забезпечення прозорості ринку хліба, нарощування офіційних обсягів виробництва і реалізації в області хліба і хлібобулочних виробів.
Також під час наради голова ОДА звернув увагу на вжиття заходів, спрямованих на забезпечення цінової стабільності ринку хліба, недопущення необґрунтованого зростання оптово-відпускних цін на хліб і хлібобулочні вироби масових сортів, збільшення поставок хліба в роздрібну мережу та гарантування його належної якості.
Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопільщині спирт має ...
Кінець епохи "спрощенців": гайд з переходу ФОП на ...
Стили одежды для девочек и мальчиков
Заправка лазерных картриджей в Киеве в СЦ и риски самостоятельной
Служба «Здорова родина»: транспортування хворих Київ
Святкові стрічки: як додати магії вашому декору
Женские часы: как выбрать идеальную модель для делового стиля и летних образов