Тернопільщина: Бригада екстреної медичної допомоги із Заліщиків здобула перемогу на VIII Міжнародному зимовому чемпіонаті у Польщі

Тернопільщина: Бригада екстреної медичної допомоги із Заліщиків здобула перемогу на VIII Міжнародному зимовому чемпіонаті у Польщі

05.02.13 14:51 0 1420
Бригада екстреної медичної допомоги із Заліщицької центральної комунальної лікарні знову краща на VIII Міжнародному зимовому чемпіонаті з екстреної медичної допомоги у Польщі (22-25 січня 2013 р., м. Щирк, Республіка Польща).

У склад команди увійшли: Галина Цимбалюк, Андрій Турковський, Юрій Якимчук, Любомир Присмак. Очолив українську делегацію професор Арсен Гудима.

У конкурсі змагалося 48 команд, серед яких 4 – були з України, 3 – з Литви та 1 – з Німеччини.

Під час роботи на етапах конкурсу команда показала високий професіоналізм, уміння реалізувати європейські протоколи з екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, діяла злагоджено, залишала після виступу позитивні враження в суддів і спостерігачів.

Команда вже вдруге виборола І місце серед закордонних команд і була нагороджена кубком Міністра охорони здоров’я Республіки Польща.

Більше фотографій можна знайти тут

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: Чернігівщина: На часі – ...

КОМЕНТАРІ