На Чернігівщині реалізується II фаза проекту ЄС/ПРООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”

На Чернігівщині реалізується II фаза проекту ЄС/ПРООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”

05.02.13 15:06 0 1070
31 січня в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк зустрівся з міжнародним менеджером проекту ЄС/ПРООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” в Україні Джейсінгом Сахом. Під час зустрічі було обговорено хід впровадження II фази Проекту на Чернігівщині, окреслено плани на 2013 рік та перспективи подальшої співпраці.

Як зазначалося, відповідно до тристоронньої угоди про партнерство між Чернігівською обласною державною адміністрацією, Чернігівською обласною радою та Програмою розвитку ООН від 7 липня 2011 року в області розпочато реалізацію Проекту „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – II фаза”.

Для участі у впровадженні інфраструктурних мікропроектів II фази Проекту за результатами конкурсу визначені 6 районів: Бахмацький, Городнянський, Корюківський, Куликівський, Чернігівський та Щорський. Всього в області реалізується 25 мікропроектів за такими напрямками: покращення водопостачання, впровадження заходів з енергозбереження, покращення якості надання медичних послуг.

Реалізація мікропроектів дасть можливість покращити інфраструктуру населених пунктів області, сприятиме налагодженню діалогу між представниками влади та громади.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Відбулося ...
Наступна новина: Делегація Чернігівщини ...

КОМЕНТАРІ