Рівне: залишена насамоті 3-річна дитина зачинилась в квартирі на третьому поверсі

Рівне: залишена насамоті 3-річна дитина зачинилась в квартирі на третьому поверсі

05.02.13 08:06 0 1162
04 грудня о 10:10 за номером 101 зателефонувала жінка, що проживає в Рівному на вулиці Степана Бандери. Схвильована громадянка повідомила, що декілька хвилин тому виходила в магазин і в квартирі на самоті залишила трьохрічного сина. Проте, коли повернулась до оселі, жінка виявила, що дитина випадково зачинила вхідні двері із середини. Спроби самостійно відчинити двері квартири успіхом не увінчалися.

За п’ять хвилин на місце події прибув черговий підрозділ першої державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події рятувальники побачили матір, яка стояла біля зачинених дверей та розмовляла з сином, із за дверей відчувався запах диму. Громадянка Анастасія пояснила, що на хвилину залишила дитину одну щоб сходити в магазин, а Микита випадково зачинив вхідні двері. До того ж матір залишила на вмикненій газовій плиті їжу, яка на момент прибуття рятувальників вже підгоряла та виділяла їдкий дим. Встановивши пожежну висувну драбину, працівники Державної служби швидко піднялися у вікно третього поверху та потрапили в оселю, після чого з середини відчинили вхідні двері та передавли дитину матері.

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про власну безпеку та безпеку своїх дітей! Щоб попередити лихо та не спричинити надзвичайну подію, дотримуйтесь правил безпечної поведінки в побуті. Будьте уважними та обережними. Пам’ятайте: безпека ваших дітей залежить тільки від вас самих!

ТУ МНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині в ...
Наступна новина: 7-9 лютого в країну ...

КОМЕНТАРІ