Івано-Франківщина: Навчання молодих фахівців, які займаються зв’язками із громадськістю

Івано-Франківщина: Навчання молодих фахівців, які займаються зв’язками із громадськістю

05.02.13 15:20 0 1262
В УМВС України в Івано-Франківській області відбулося навчання помічників начальників міськрайвідділів у зв’язках із громадськістю та інспекторів у зв’язках із громадськістю та громадськими формуваннями МРВ УМВС.

Об’єктивне та повне інформування населення про стан правопорядку на територіях, результати оперативно-службової діяльності органів внутрішніх справ є необхідною умовою роботи української міліції в нинішніх умовах. Завдяки їй значною мірою формується імідж відомства, його структурних підрозділів на місцях. Зважаючи на те, що серед працівників, які займаються зв’язками із громадськістю на місцях, є чимало молодих офіцерів, без достатнього досвіду та навичок, у секторі зв’язків із громадськістю організували семінар.

На навчання запросили відомих та авторитетних у медіа-колах людей – заслужених журналістів України Любов Крайню, редактора обласної державної телерадіокомпанії, та Ігоря Никоровича, керівника відділу обласної газети «Галичина», а також журналістку ТРК «3-я студія» Наталію Фармус, яка готує сюжети з Прикарпаття для загальнонаціонального телеканалу «Україна». Гості розповіли про вимоги, які пред’являються до матеріалів, виклали своє бачення співпраці міліції та засобів масової інформації. Перед учасниками семінару виступив редактор відомчої газети «Версії. Факти» підполковник міліції у відставці Ігор Голинський, який попросив надсилати в редакцію матеріали про важливі події, що відбуваються в міліцейських колективах, готувати статті про кращих працівників, заслужених ветеранів.

Начальник Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області майор міліції Костянтин Кулак довів до відповідальних за здійснення інформаційної політики в службах і підрозділах внутрішніх справ вимоги та завдання в цьому напрямку правоохоронної роботи Міністерства внутрішніх справ, керівництва обласного управління. Така форма навчання, без сумніву, буде корисною для обох сторін – упевнені організатори семінару й планують продовжувати його надалі.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підписано Угоду про ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: «Титан» ...

КОМЕНТАРІ