Львівщина: Міліція – очима стрийських  школярів

Львівщина: Міліція – очима стрийських школярів

05.02.13 15:38 0 1127
У Стрию найактивнішу участь у конкурсі дитячого малюнку «Мій дільничний інспектор» беруть учні загальноосвітніх шкіл №1 та №7. Кожна дитяча робота заслуговує на увагу та похвалу. Але підбивати підсумки ще рано, так як 1 етап конкурсу, що проводиться у міськрайорганах, буде тривати до 30 березня.

Нагадаємо умови проведення конкурсу дитячого малюнку.

У конкурсі беруть участь діти двох вікових категорій:

перша - з 6 до 10 років, друга - з 11 до 16 років. Кількість учасників конкурсу не обмежується.

Проводиться він у три етапи:

І етап - у міськрайорганах внутрішніх справ: з 10 жовтня 2012 року до 30 березня 2013 року;

II – у ГУМВС, УМВС: з 1 квітня 2013 року до 1 травня 2013 року;

III - у МВС України: з 1 до 20 травня 2013 року.

Тематика малюнків вельми різностороння:

"У будень і свято дільничний на службі" (про повсякденну роботу дільничних інспекторів міліції щодо попередження та розкриття злочинів та інших правопорушень), "Погода вдома" (про взаємовідносини в сім'ї, у побуті), " в школі був дільничний" (про взаємодію з підростаючим поколінням), "Наш дільничний - герой" (про героїчні вчинки дільничних інспекторів) та "Від батька до сина" (про спадкоємність поколінь, традицій).

Кожен учасник конкурсу надає необмежену кількість малюнків, виконаних у будь-якому форматі. До кожного малюнка додається короткий коментар автора (прізвище, ім'я й вік автора, назва малюнка тощо). Дитячі малюнки на конкурс направляються в терміни, установлені для проведення І-ІІІ етапів конкурсу. Розгляд здійснюють комісії, створені з числа працівників служби дільничних інспекторів міліції із залученням представників центрів громадських зв'язків, засобів масової інформації, культурно-мистецьких закладів та громадськості, які затверджуються керівництвом міськрайорганів внутрішніх справ та ГУМВС, УМВС.

На заключному етапі до 20 травня 2013 року розгляд малюнків з визначенням першого, другого та третього місць за віковими категоріями здійснює комісія, склад якої затверджується заступником Міністра. Для визначення переможців конкурсу комісія може залучати представників культурно-мистецьких закладів та громадськості. Редакція щотижневої газети „Іменем Закону" нагороджує переможців конкурсу цінними подарунками. Найкращі малюнки з числа поданих на конкурс будуть експонуватися на виставці, присвяченій 90-річчю створення служби дільничних інспекторів міліції.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

(За матеріалами Стрийський МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: За викрадення ...
Наступна новина: На Львівщині відбулася ...

КОМЕНТАРІ