На Львівщині відбулася невдала спроба викрадення сейфу з грошима

На Львівщині відбулася невдала спроба викрадення сейфу з грошима

05.02.13 15:42 0 1148
У місті Дрогобич 1 лютого 2013 року невідома особа, пошкодивши вхідні двері, проникла в приміщення державної установи, аби скоїти крадіжку. Зокрема, у приміщенні знаходився сейф з грошовими збереженнями громадян.

На щастя, злодій не встиг викрасти коштів громадян. Попри те, слідчі Дрогобицького міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Водночас правоохоронці звертаються до працівників Відділення державної служби охорони та працівників державних фінансових установ з проханням укріпити або встановити надійні, міцні двері, обладнані замками.

Працівники міліції також звертаються до усіх громадян: «Обов’язково подбайте про безпеку свого майна. Вікна та балконні двері необхідно оснастити металевими гратами.

Допомагає імітація присутності в помешканні господарів – підключення таймерів освітлення та інших електричних приладів, які завчасно, відповідно до закладеної програми, вмикатимуться на певний проміжок часу.

Не будьте байдужими, коли побачите, що злодії проникають до сусідньої квартири чи будинку. Повідомляйте про такі факти працівників міліції!

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За одержання хабара у ...

КОМЕНТАРІ