На Рівненщині автоугонщик застряг у заметі

На Рівненщині автоугонщик застряг у заметі

06.02.13 13:40 0 1325
Житель Острога, що на Рівненщині, 26-річний Руслан залишив на хвилину на узбіччі дороги свій автомобіль, аби поспілкуватися із другом. У відчиненому авто залишились і ключі від запалення.

Саме безпечністю власника авто скористався 21-річний Віктор, житель с. Хорів. Тож сівши в автомобіль, Віктор не задумуючись вирішив покататися. Поїздивши трохи по місту, хлопець попрямував додому. Однак так і не доїхав. Вже у Хорові Віктор, який до речі, був напідпитку, загруз у сніговому заметі. Вибратися із снігової пастки самостійно Віктору не вдалося, тож чоловік був змушений шукати допомогу в односельчан.

Якраз під час того, як сердобольні односельчани допомагали Віктору витягути автомобіль, його і затримали працівники ДАІ.

– Нині триває досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, – повідомив т.в.о. начальника Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола Ковальчук. – Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Крім того, на правопорушника ще й складено протокол про адміністративне правопорушення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Вікторія АНТОНОВА, Острозький МВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині зловили ...
Наступна новина: На Рівненщині банда в ...

КОМЕНТАРІ