Хмельниччина: Учні Миньковецької загальноосвітньої школи отримали в подарунок від обласної та районної влади новий сучасний шкільний автобус

Хмельниччина: Учні Миньковецької загальноосвітньої школи отримали в подарунок від обласної та районної влади новий сучасний шкільний автобус

07.02.13 00:40 0 1075
Ключі від шкільного автобусу, яким довозитимуть до школи учнів, що мешкають у селах Катеринівка, Городиська та Антонівка Новоушицького району, директору школи вручили голова Дунаєвецької районної державної адміністрації Юрій Кучерявий та директор Департаменту фінансів Хмельницької облдержадміністрації Сергій Пенюшкевич. Він передав учням школи та жителям села Миньківці щирі вітання від голови обласної державної адміністрації Василя Ядухи.

«Ми маємо разом за участю влади, громади, батьків зробити все можливе, щоб діти отримували якісну освіту. І належна організація підвозу школярів – одна із складових цієї відповідальної справи», - сказав Сергій Пенюшкевич.

Звертаючись до учнів, педагогічного колективу, батьків та громади села, Юрій Кучерявий зауважив, що зобов’язання забезпечити у сільській місцевості Дунаєвеччини регулярне підвезення дітей до місць навчання знаходиться на особливому контролі влади.

Натомість жителі Миньковець щиро подякували високопосадовцям за гарний подарунок та увагу.

У Миньковецькій загальноосвітній школі навчається 148 учнів. 75 з них тепер будуть підвозитись до навчального закладу уже двома новими шкільними автобусами.

Розміщено М.Мисик

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині банда в ...
Наступна новина: Рівненщина: За крадіжку ...

КОМЕНТАРІ