На Рівненщині відтепер міліціонери підвищуватимуть свою професійну майстерність у новому навчальному центрі

На Рівненщині відтепер міліціонери підвищуватимуть свою професійну майстерність у новому навчальному центрі

07.02.13 14:15 0 1011
Одними із основних завдань навчального центру підготовки працівників міліції Рівненської області, який розпочав свою роботу з першого лютого цього року, є навчання особового складу у системі службової підготовки на навчальних зборах за лініями служб.

Невдовзі у стінах центру проходитимуть перепідготовку та підвищення кваліфікації працівники ОВС. Фахові викладачі будуть проводити практичні заняття і тактико-спеціальні навчання з відпрацювання оперативно-тактичних планів. Надаватиметься практична та методична допомога органам внутрішніх справ з питань організації та проведення занять з особовим складом зі службової підготовки, а також будуть проводитись семінари і конкурси з професійної майстерності. І хоча сама навчальна база центру перебуває в стадії реконструкції, навчальний процес вже розпочався.

Так, підвищувати свою майстерність упродовж п’яти днів будуть 20 працівників патрульної служби міськрайвідділів області. Мета навчання полягає у глибокому засвоєнні працівниками ПС теоретичного матеріалу та вміння застосовувати його у повсякденній практичній діяльності.

Навчальний процес включає у себе заняття з функціональної та тактико-спеціальної підготовки, міліціонери будуть підвищувати свою бойову виучку та фізичну загартованість. Словом, після закінчення таких зборів вони будуть більш професійно і впевнено діяти в типових і екстремальних ситуаціях.

— Навчання розпочато саме з працівниками патрульної служби, адже це категорія працівників, які щоденно заступають на службу, і відповідно перебувають у полі зору громадян, і у будь-яку мить приходять їм на допомогу, а також слідкують за спокоєм на вулицях у населених пунктах, — наголосив начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко.

У свою чергу начальник навчального центру Андрій Парницький зазначив, що такі навчання проходитимуть постійно і з різними категоріями працівників. До їх проведення, звичайно, залучатимуть провідних фахівців УМВС та інших відомств, що дасть змогу забезпечити належні умови для оволодіння працівниками міліції області спеціальними знаннями, набуття практичних умінь і навичок, які необхідні для успішного виконання службових обов'язків у сучасних умовах.

УКЗ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Успіхи федерації самбо ...
Наступна новина: На Рівненщині двоє малюків ...

КОМЕНТАРІ