На Рівненщині двоє малюків потрапили до реанімації… Відповідатимуть батьки

На Рівненщині двоє малюків потрапили до реанімації… Відповідатимуть батьки

07.02.13 14:33 0 1218
Лише протягом минулого тижня до працівників міліції Березнівщини надійшло два повідомлення про двох малолітніх дітей, які потрапили до реанімаційного відділення районної лікарні. В обох випадках батьки не догледіли за своїми малюками, за що і поплатилися їхнім здоров’ям. І хоча дітки почуваються добре, проте моральних переживань та матеріальних витрат уникнути не вдалося.

Дворічного жителя с. Друхів Березнівського району до лікарні доставили з опіками тіла та опіковим шоком легкого ступеня. Було встановлено, що хлопчик отримав ушкодження за місцем проживання, перекинувши на себе каструлю з кип’яченим супом.

Наступне повідомлення з тієї ж лікарні було про те, що до реанімації з діагнозом: хімічний опік ротової порожнини та стравоходу привезли 7-місячне немовля. Дівчинка з необережності випила миючий засіб.

Як з’ясувалося, напередодні батько лише на кілька хвилин залишив дитину без нагляду, як вона взяла майже порожню пляшку з миючим засобом та випила її вміст. Побачивши це, чоловік негайно викликав «швидку».

В обох випадках батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Міру покарання визначить суд.

Правоохоронці застерігають, що такі випадки з малолітніми стаються досить часто і це, перш за все, вина батьків. Тому міліціонери вкотре нагадують: приділяйте належну увагу вихованню своїх дітей та пам’ятайте про їх безпеку.

Наталія МИКИТЮК, Березнівський РВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині відтепер ...
Наступна новина: На Рівненщині одні з ...

КОМЕНТАРІ