У Тернополі відбулося засідання Ради директорів центрів народної творчості

У Тернополі відбулося засідання Ради директорів центрів народної творчості

07.02.13 16:21 0 1269
Участь в її роботі взяли керівники обласних центрів народної творчості з 12 регіонів України, а також представники управління стратегічного планування культурного розвитку та регіональної політики у сфері культури Міністерства культури України.

Під час засідання було розглянуто плани робити Ради директорів на 2013 – 2015 роки, а також обговорено актуальні питання роботи клубних закладів.

Також, у приміщенні обласного академічного театру актора і ляльки відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості, який відбувся протягом 2012 року у всіх регіонах України.

У заключному етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів прийняли участь 23 клубні заклади з 20 регіонів України.

За підсумками засідання журі, до якого увійшли фахівці не лише Мінкультури, а й працівники, які займаються питаннями клубних закладів з різних установ культури вирішено:

І місце присудити та визнати переможцем огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості-клубний заклад с.Драчинці Кіцманського району Чернівецької області.

ІІ місце присудити клубним закладам - с.Лісоводи Городоцького району Хмельницької області та сел.Великій Бичків Рахівського району Закарпатської області.

ІІІ місце присудити клубним закладам с.Велике Вербче Сарненського району, Рівненської області, сел.Козацьке Конотопського району Сумської області та с.Раденське Цюрупинського району Херсонської області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: Безпліддя ...
Наступна новина: Тернопільщина: Паводкова ...

КОМЕНТАРІ