В Ялті затримали ґвалтівника неповнолітньої

В Ялті затримали ґвалтівника неповнолітньої

07.02.13 19:02 0 1185
Працівники ялтинської міліції затримали 46-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні двох зґвалтувань.

Співробітники екіпажу ДАІ, проїжджаючи за містом повз старих виноградників, побачили на дорозі заплакану дівчину. Запідозривши, що вона потрапила в біду, правоохоронці зупинилися, щоб з'ясувати, що сталося. 17-річна дівчина розповіла міліціонерам, що її зґвалтували.

За її словами, до неї на вулиці підійшов чоловік і запропонував взяти участь у зйомці кінофільму. Він запевнив наївну співрозмовницю, що нічого складного від неї не потрібно: всього-то треба пройтися кілька разів перед камерою. На «знімальний майданчик» вони йшли досить довго, поки чоловік не вибрав місце для втілення свого злочинного задуму. Дійшовши до старих виноградників, він схопив дівчину і під загрозою розправи примусив роздягнутися. Після наруги пригрозив розправою, якщо жертва звернеться до когось за допомогою.

Співробітники ДАІ негайно повідомили про злочин до чергової частини міліції. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці влаштували засідку і стали чекати зловмисника. Він був затриманий, як тільки вийшов з винограднику.

Сам затриманий у скоєному не зізнається, проте, є підстави вважати, що він також зґвалтував в 2010 році 45-річну жінку в Лівадійському парку. Жертви вже впізнали затриманого.

Дана інформація була зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Зловмиснику інкримінують діяння, передбачені ч. 3 ст. 153 КК України - насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі візитка ...
Наступна новина: На прикарпатті покарали ...

КОМЕНТАРІ