Рівненщина:  Людська вдячність – дільничному найкраща нагорода

Рівненщина: Людська вдячність – дільничному найкраща нагорода

08.02.13 07:23 0 1323
До поштової скриньки начальника УМВС України в Рівненській області Василя Івановича Лазутка надійшов лист від мешканки Млинівщини зі словами щирої вдячності на адресу дільничних інспекторів міліції Млинівського РВ Юрія Шиманського та Ігоря Денисюка. Жінка висловлює щиру вдячність за оперативно розкриту крадіжку її гаманця в маршрутному таксі. Адже якби не їх професіоналізм – місяць голодними сиділи б з маленькою дитиною.

«Так, п’ятниця, вихідні на носі. І це мушу зробити, і те повинна встигнути», – із такими думками минулоріч у листопаді прямувала маршруткою із Млинова до рідного Добрятина 21-річна Марія. Обмірковуючи дорогою заплановані справи, жінка й не помітила, як стала черговою у списку «липкого на руку» лиходія – кишенькового крадія. Лише вдома вона виявила відсутність гаманця із грішми та банківською карткою на отримання допомоги після народження дитини. Молода мама зрозуміла – наступний місяць для неї й малюка буде не з легких.

І що ж робити, хто зарадить у скрутну хвилину? У цих роздумах жінці допомогло… телебачення. При перегляді одного із випусків «Надзвичайних новин» рішення проблеми прийшло саме. «Пишу заяву до міліції», – твердо вирішила Марія.

До справи взялись дільничні інспектори Млинівського райвідділу міліції Юрій Шиманський та Ігор Денисюк.

– Щоб пересвідчитись у своїх припущеннях стосовно особи крадія, ми провели кілька пошукових заходів. Здогадки одразу ж підтвердились – раніше судимий 43-річний млинівчанин Олександр знову ступив на слизький злочинний шлях, – коментує ситуацію Ігор Денисюк. – Наразі у даному кримінальному провадженні триває досудове слідство за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Після обрання міри покарання судом Олександрові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Уже не вперше наші дільничні чують слова вдячності за розуміння та професіоналізм у вирішенні проблем тих, хто їм довірився. І це не випадковість, а абсолютна закономірність, що стала результатом невгамовної наснаги та бажання допомагати.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та Млинівського районів)
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На прикарпатті покарали ...
Наступна новина: В Івано-Франківську у ...

КОМЕНТАРІ