Івано-Франківщина: Переможці конкурсної програми «Бібліоміст» отримають вільний доступ до Інтернету

Івано-Франківщина: Переможці конкурсної програми «Бібліоміст» отримають вільний доступ до Інтернету

08.02.13 07:55 0 1357
В межах програми «Бібліоміст» визначено групу публічних бібліотек України, які пройшли відкритий конкурсний відбір і стали переможцями основного IV-го раунду конкурсу з організації нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до Інтернету.

Серед переможців - Галицька центральна районна бібліотека, Більшівцівська, Дубовецька, Залуквянська бібліотеки, Тисменицька центральна районна бібліотека та районна дитяча бібліотека, філії у Ямниці, Лисці, Липівці.

У цих бібліотеках до кінця року запрацюють центри вільного доступу до Інтернету та навчання комп'ютерній грамотності. Про це повідомили учасники спільної прес-конференції – перший заступник Міністра культури України Тимофій Кохан, директор програми «Бібліоміст» Матей Новак, директор Регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Джед Бартон, генеральний директор Національної парламентської бібліотеки України Тамара Вилегжаніна, Президент Української бібліотечної асоціації Ірина Шевченко.

Фіналісти отримають комп'ютерне обладнання до кінця 2013 р.

Фахівці бібліотек, які долучаться до програми, пройдуть навчання у галузі новітніх технологій та бібліотечних інновацій у Регіональному тренінговому центрі, що діє на базі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Івана Франка.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську у ...
Наступна новина: На Буковині затримано двох ...

КОМЕНТАРІ