Львівщина: У Самборі молодик видурив у жінки гроші на лікування, а потім ще й обікрав її

Львівщина: У Самборі молодик видурив у жінки гроші на лікування, а потім ще й обікрав її

08.02.13 08:56 0 1354
Мешканець Буського району, 21-річний Віталій, приїхав на Самбірщину разом із сестрами, щоб зібрати кошти на лікування батька. Молодик видурив гроші у літньої жінки, а потім зайшов до її помешкання і забрав ще й заощадження.

У липні минулого року мешканця Буського району засудили за вчинення крадіжки. Тоді, Буський районний суд виніс вирок – три роки позбавлення волі з іспитовим терміном на цей же строк, а через три місяці його знову потягнуло на злочин.

Восени минулого року зловмисник разом зі своїми сестрами приїхав у с.Чайковичі, Самбірського району. Усі троє вирішили назбирати грошей на лікування батька. Дорогою побачили затишний будинок, зайшли на подвір’я і попросили у господині гроші.

Жінка не вагаючись дала прохачам 10 гривень. Сестри взяли гроші і відійшли до криниці, щоб напитись води. Одна з дівчат сказала брату, що господиня залишила свої заощадження на ліжку у будинку. Поки дівчата розмовляли з жінкою і нарікали на важке життя, хлопець пробрався до кімнати і викрав 4 800 гривень.

Із поцупленими грошима зловмиснику далеко втекти не вдалося. Того ж дня хлопець давав пояснення у міліції.

У січні цього року суд визнав його винним у вчиненому злочині та, враховуючи покарання, яке він отримав у липні минулого року, призначив йому остаточно три роки один місяць позбавлення волі.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житель Львівщини ...
Наступна новина: Представники громадськості ...

КОМЕНТАРІ