На Львівщині трапилося 20 автоугонів

На Львівщині трапилося 20 автоугонів

08.02.13 09:23 0 1509
У січні 2013 року на території Львівської області зареєстровано 20 фактів незаконних заволодінь автотранспортом, із них розкрито – 5.

На найнебезпечнішим районом вважається Залізничний, оскільки від початку року тут зареєстровано три незаконні заволодіння, і жодне з них не розкрито.

Варто зауважити, що у 2012 році на Львівщині зареєстровано 241 факт незаконного заволодіння автотранспортом, розкрито 126 злочинів. Із них у місті Львові скоєно 131 незаконне заволодіння автотранспортом, розкрито – 87, а у районах області - 110 злочинів, з яких 39 - розкрито.

Варто зауважити, що у 2012 році на території Галицького району м. Львова було скоєно 24 злочини, з яких – 14 розкрили.

Пам’ятайте, водій не повинен залишати транспортний засіб, не вживши всіх заходів, щоб не допустити його самовільного руху, проникнення до нього і незаконного заволодіння ним.

Щоби не стати жертвою автовикрадачів, слід запам’ятати декілька простих порад. Як правило, злочинці діють у темну пору доби. Тож намагайтесь не залишати свій транспортний засіб «ночувати» біля будинку. Радимо зберігати вашу машину на автостоянці.

Навіть, якщо залишаєте автомобіль лише на декілька хвилин, - зачиніть усі двері та ввімкніть сигналізацію.

Правоохоронці рекомендують обладнати авто додатковими системами захисту (сигналізацією, так званими «секретками», супутниковою системою спостереження). Найкраще – встановити комбіновану систему захисту (механічне та автоматичне блокування).

Будьте максимально обережними, якщо Ваше авто не відчинилося з першого разу. Можливо, сигналізацію сканували злочинці. У такому випадку правоохоронці радять перепрограмувати сигналізацію. Доки цього не зробите - не залишайте авто без нагляду.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

( за матеріалами УКР)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ