На Львівщині міліціонерів примусили роздавати візитки

На Львівщині міліціонерів примусили роздавати візитки

08.02.13 09:36 0 1372
На Львівщині вже є перші результати операції «Візит». Станом на 5 лютого дільничні інспектори відвідали понад 28 тисяч помешкань, з них – понад 15 тисяч у сільській місцевості.

Дільничні інспектори розмістили понад 3,5 тисячі інформаційних листівок у місцях масового перебування людей. Окрім цього відвідали понад 2 тисячі осіб похилого віку, і скерували до місцевих рад чотири подання про здійснення патронажу.

Операція «Візит» триватиме до 28 лютого. До цього часу кожен дільничний інспектор вручатиме громадянам візитівки зі своїми даними: місцем знаходження пунктів міліції, годинами прийому та контактними номерами телефонів.

«Такі візити спрощують спілкування із громадянами. Коли ти представляєшся, пропонуєш допомогу люди почувають себе більш впевненими та захищеними. І в разі, якщо виникає якась проблема, вони без жодних вагань звертаються до нас. Ми не повинні стояти осторонь людських переживань, потреб та проблем. Набагато простіше працювати і нам, коли дільничний інспектор знає своїх мешканців особисто. Таким чином ми зможемо забезпечити громадянам спокій та надати оперативну допомогу від правоохоронних органів: написати заяву, поскаржитись на сусіда, який часто вживає алкоголь та навіть при необхідності швидко впіймати злочинця», - розповідає Михайло Червінський, старший дільничний інспектор ГУ МВС України у Львівській області ЛМУ Франківського РВ.

Нагадуємо, що під час обходу громадяни можуть звернутися до правоохоронців із заявою, повідомленням чи конструктивною пропозицією. При необхідності міліціонери роз'яснять ті чи інші положення чинного законодавства, а також ознайомлять з рекомендаціями щодо попередження крадіжок з квартир, автотранспорту, порядку зберігання наявної вогнепальної зброї та вручать пам'ятку "Як не стати об'єктом злочинних зазіхань".

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ