В Івано-Франківську зловили чоловіка, який пограбував інтернет-продавця

В Івано-Франківську зловили чоловіка, який пограбував інтернет-продавця

08.02.13 10:16 0 1274
Позавчора працівники патрульної міліції затримали за гарячими слідами в Івано-Франківську молодого чоловіка, який пограбував довірливого користувача Інтернету.

Близько 20 години мобільний наряд міліції, який ніс службу в центральній частині міста, отримав повідомлення від чергового міськвідділу міліції про пограбування в районі вулиці Мазепи. Прибулий на місце події патруль зустрів молодий чоловік, який розповів, що невідомий пирснув йому в обличчя сльозогінним газом і вирвав з рук планшет «айпад». Потерпілий описав прикмети нападника.

Міліцейський наряд попросив допомоги в сусіднього патруля. Під час обходу прилеглих дворів міліціонери помітили юнака, схожого за прикметами на грабіжника. Той, побачивши працівників міліції, почав утікати. Невдовзі правоохоронці його затримали, вилучили в зловмисника балончик із сльозогінним газом і планшет. Потерпілий упізнав свою річ.

Як стало відомо, це пограбування було ретельно сплановане. Двадцятирічний чоловік, раніше судимий за пограбування та крадіжки, натрапив в Інтернеті на повідомлення про продаж дорогого планшета. Зателефонував за вказаним номером до продавця й домовився з ним про зустріч. Але, тільки-но потерпілий дістав із сумки «айпад», зловмисник застосував сльозогінний газ, вихопив у нього планшет і втік.

За фактом пограбування відкрито кримінальне провадження, зловмиснику оголошено підозру про вчинення грабунку. Вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. Міліція перевіряє молодого чоловіка на причетність до вчинення інших подібних злочинів.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ