На Рівненщині донецький міліціонер мало не вбив двох хлопців через телефон?

На Рівненщині донецький міліціонер мало не вбив двох хлопців через телефон?

08.02.13 13:46 0 1568
Проводиться досудове розслідування за фактом заподіяння старшим лейтенантом цивільного захисту тяжких тілесних ушкоджень двом мешканцям Острозького району. Про це повідомила прес-служба прокуратури Рівненщини.

2 лютого до Острозької ЦРЛ було госпіталізовано двох жителів Острозького району (1992 р.н. та 1996 р.н.) з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу мозку та забійних ран голови. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я обох було переведено до нейрохірургічного відділення Рівненської ЦМЛ, де прооперовано.

Відомості про кримінальне правопорушення внесено 03.02.13 органами внутрішніх справ до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Встановлено, що травми обом хлопцям наніс поблизу кафе у Острозі 22-річний житель Донеччини, старший лейтенант служби цивільного захисту – інспектор одного із відділів Головного управління Держтехногенбезпеки у Донецькій області. Останній приїхав напередодні на Рівненщину провідати батьків.

Прокуратурою визначено підслідність за даним кримінальним правопорушенням за старшим слідчим Острозької міжрайонної прокуратури. Триває досудове розслідування. Правоохоронця затримано на підставі ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину.



Сюжет Сфера-ТВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Рівненщина: Область ...
Наступна новина: Рівненщина: Степангородську ...

КОМЕНТАРІ