На Рівненщині суд призначив чоловіку 180 годин громадських робіт за побиття сина

На Рівненщині суд призначив чоловіку 180 годин громадських робіт за побиття сина

09.02.13 09:08 0 1355
Коли батько 13-річного Богдана. жителя села Злазне Костопільського району, приходив додому у п’яному вигляді, то зазвичай вчиняв сварки з дружиною, частенько при цьому, піднімаючи на неї руку. До цього разу хлопчині вдавалося заспокоїти 35-річного батька та вложити спати, але цього дня все склалося інакше.

Останнім часом щасливе родинне життя в сім’ї стало більше схоже на справжнісіньке пекло: батько мало не щодня повертався «під мухою» додому та влаштовував дебоші.

Так сталося і цього разу, але щоб уникнути конфлікту, жінка вибігла на вулицю. Повернувшись через кілька хвилин у будинок, вона побачила свого сина із закривавленим обличчям під диваном. Як з’ясувалось, батько зігнав свій гнів на 13-річному синові, вдаривши його кулаком в обличчя.

Перелякана мати негайно викликала “швидку” та міліцію.

– Неповнолітнього хлопчика доставили до Костопільської центральної районної лікарні та поміщено на стаціонарне лікування, адже в дитини був струс головного мозку та переламаний ніс, – розповів начальник Костопільського районного відділу міліції підполковник міліції Сергій Гандзелевський.

Співробітники міліції стосовно батька-п’яниці зібрали матеріали та направили їх до районної прокуратури для прийняття рішення про порушення кримінальної справи.

Нещодавно Феміда визнала винним Ярослава у вчиненні кримінального правопорушення та обрала покарання йому у вигляді 180 годин громадських робіт, а також відшкодування витрат за стаціонарне лікування сина в сумі 592 гривні.

Кажуть, що кожна дитина повинна виховуватись у повноцінній сім’ї, де є батько і мати. Тоді виникає питання – навіщо такий батько, як у Богданчика і яку роль він відіграє в житті своєї дитини!?

Вікторія КОРНЮША, Костопільський РВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ