Львівщина: У Дрогобичі затримали чоловіка, який торгував наркотиками

Львівщина: У Дрогобичі затримали чоловіка, який торгував наркотиками

09.02.13 09:35 0 1481
Уродженець міста Дрогобич торгував наркотиками, які йому давали у наркотичному диспансері під час лікувальної програми замісної підтримуючої терапії.

Вперше зловмисника засудили на 4 роки 6 місяців за крадіжку, тоді йому було 27 років і крав він тому, що не мав за що купити наркотичні речовини. Після виходу із в’язниці чоловік одружився і у нього народилась дитина, але згубна пристрасть до наркотиків так і залишилась.

На даний час чоловік знаходиться на обліку у наркотичному диспансері на лікувальній програмі замісної підтримуючої терапії. Проте, чоловік замість лікуватись вирішив зайнятись бізнесом і продавати «ліки», які отримував для себе.

Так, у січні 2013 року отримавши свої «ліки», лиходій вирішив продати їх своєму товаришеві. Однак заробити багато грошей йому так і не вдалося – йому в цьому перешкодили правоохоронці.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 ст. 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин) Кримінального кодексу України .

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині чоловік ...
Наступна новина: У Львові затримали чотирьох ...

КОМЕНТАРІ